Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вікна платикові

Прес-реліз,   П'ятниця, 17 березня 2023, 09:54

Особливості вибору пластикових вікон

вікна платикові

Сьогодні вибір на користь пластикових вікон роблять майже всі, хто проводить ремонтні роботи в себе вдома або в офісі.

Але велике різноманіття профільних систем та виробників ускладнює рішення щодо конкретного пакета. Які ж існують особливості вибору пластикових вікон?

ПВХ профіль: основа віконних систем

Від якості віконного профілю залежить багато чого. Він визначає властивості усієї конструкції, зокрема міцність і здатність ізолювати приміщення від сторонніх шумів. Тому, купуючи пластикові вікна Львів, саме йому слід приділяти особливу увагу. При виборі зважайте на:

  • кількість камер — чим їх більше, тим краща звуко- та теплоізоляція вашого майбутнього вікна;

  • виробника — вибирайте лише перевірені торговельні марки;

  • товщину армування — відповідає за міцність конструкції, вибирайте профілі з металевою планкою не менше ніж 1,5 мм.

Слід зауважити, що наразі в продажу є чимало виробів від українських виробників, які мають чудові споживчі властивості й не поступаються імпортним аналогам. Компанія Viknar’off пропонує великий асортимент варіантів профілів високої якості. Якщо вагаєтесь з вибором, зверніться до консультантів. Вони допоможуть підібрати оптимальний варіант під ваш запит і оформити замовлення.

Найрозповсюдженіші помилки

Вибираючи віконну систему, пам’ятайте, що при належній якості й дотриманні правил, ви отримаєте вікна, що служитимуть вам не менше 10, а то й 20 років. Тому не варто гнатися за низькою ціною. Дешеві склопакети будуть потребувати частого ремонту та обслуговування. До того ж не нададуть всіх імовірних переваг. Краще одразу вибирайте якісний варіант.

Ще одна помилка — покупка готового пакета, що приблизно відповідає вашим замірам. Це погана ідея. Бо навіть досвідчений майстер не зможе встановити замалу або завелику віконну систему з дотриманням всіх експлуатаційних вимог. Завжди викликайте замірника та замовляйте вікно згідно зі своїми параметрами. Вийде трохи дорожче, проте результат вас точно порадує.

Ніколи не економте на фурнітурі. Ця дрібниця значно підвищує комфорт експлуатації віконних систем. До того ж неякісні петлі або системи закриття/відкриття зменшують термін служби систем ПВХ. Тому, якщо хочете користуватись вікном довго та отримувати найкраще, замовляйте лише в перевірених компаніях з великим досвідом, як-от Viknar’off.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.