Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 17 березня 2023, 14:05

Поблизу Снопківського парку збудують триповерхівку з мансардою

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати на вул. Меблярській житловий будинок на 12 квартир та з підземним паркінгом.

Сьогодні, 17 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Володимиром Зубчиком багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Меблярській, 19 у Львові зі знесенням існуючих споруд.


Нову багатоповерхівку збудують на місці одноповерхових будівель, які мають знести, на двох земельних ділянках загальною площею 0,0152 га та 0,0237 га, що передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про зведення житлового будинку висотою у 16,5 метра, що становитиме 3 поверхи та мансарда. Окрім житла, у багатоповерхівці розміщуватимуться громадські приміщення (на першому поверсі) та передбачений підземний паркінг. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60,8%.

Загальна площа житлового будинку становитиме 1551,29 м², а вбудованих громадських приміщень – 257,83 м². У будинку передбачено 12 квартир, з них 8 – однокімнатні та 4 – двокімнатні.

Підземний паркінг матиме 12 паркомісць, а ще 5 місць передбачені для тимчасового паркування авто. Багатоповерхівка передбачена для проживання 25 мешканців.

"На другому та третьому поверхах будинку передбачено по 5 квартир, а на мансардному рівні дві – квартири" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, проєкт нового будівництва повністю відповідає всім містобудівним нормам.

Земельні ділянки, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Сихівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.