Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 20 березня 2023, 13:09

27 березня у більшості шкіл Львова розпочинаються весняні канікули

школа у Львові

Весняні канікули триватимуть один тиждень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 27 березня, у більшості шкіл Львівської міської територіальної громади стартують весняні канікули, які триватимуть, орієнтовно, один тиждень.

За інформацією управління освіти Львова, декілька навчальних закладів Львова пішли на канікули вже цього тижня (з 20 до 27 березня), а є й такі, які школи, які відпочиватимуть у квітні. Рішення про те, коли йти на канікули, кожна школа приймає самостійно. Оскільки навчальний процес у всіх триває однакову кількість часу, завершуватиметься семестр у школах теж по-різному.

"Заклади освіти самостійно затверджують структуру навчального року. Ми як управління освіти лише отримуємо інформацію від усіх шкіл про те, як вони організовують навчальний процес. Орієнтовно весняні канікули триватимуть тиждень" – додав керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

З детальною інформацією, коли в кожному з навчальних закладів будуть весняні канікули, можна ознайомитись тут.

Додамо, львівські школи розпочали другий навчальний семестр з 23 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.