Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 21 березня 2023, 11:12

Помер колишній гендиректор ЛОДТРК Володимир Палига

Львів

Помер журналіст та колишній гендиректор Львівського телебачення Володимир Палига.

Про це повідомила донька Володимира Палиги Ірина Палига на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 березня, внаслідок хвороби у віці 60 років помер львівський журналіст та колишній генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії (ЛОДТРК) Володимир Палига.

"Тато… він довго і мужньо боровся зі своєю хворобою. Ми всі разом боролись і навіть виграли трохи часу… Не можу добрати слів, їх нема. Сьогодні тебе не стало…" – написала Ірина Палига.

Парастас відбудеться сьогодні о 19:00 год в капличці храму святих Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5), а похорон – 22 березня. 
Поховають Володимира Палигу в смт Красне Золочівського району.

Зазначимо, Володимир Палига у 2010-2012 роках був генеральним директором Львівської обласної державної телерадіокомпанії, до 2018 року працював головним редактором ТРК "Львів".

У 2002 році очолював пресслужбу Львівської ОДА.

Палига з 2007 року очолював дирекцію інформаційних, спортивних, ранкових та вечірніх програм. Був автором та ведучим програм "Євроінтеграція", "Запитай у влади", "Вже ранок", "Слово депутата", "Євро 2012", "Вибори 2010".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.