Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксен Лісовий

Фб Оксена Лісового

Вівторок, 21 березня 2023, 13:37

Нардепи обрали нового міністра освіти і науки

Оксен Лісовий

Верховна Рада призначила міністра освіти і науки, міністра з питань стратегічних галузей промисловості та міністра цифрової трансформації.

Про це повідомив народний депутат від голосу Ярослав Железняк у Telegram.

Сьогодні, 21 березня, Верховна Рада призначила нового міністра освіти і науки, яким став Оксен Лісовий, міністра з питань стратегічних галузей промисловості – Олександра Камишіна та віцепрем'єра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Зокрема, за кандидатуру Оксена Лісового, директора Малої академії наук і добровольця 95-ї бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, проголосували 313 народних депутатів.

За призначення Михайла Федорова віцепрем'єром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністром цифрової трансформації проголосували 311 нардепів.

Також кандидатуру Олександра Камишіна, екскерівника Укрзалізниці й позаштатного радника президента Володимира Зеленського, підтримали 312 народних депутатів.

Нагадаємо, 20 березня Верховна Рада відправила міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета у відставку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.