Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Сладкова

Фб Сладкової

Четвер, 23 березня 2023, 11:50

Флористка Сладкова пустила коріння у департаменті економічного розвитку

Олександра Сладкова

Керівницю управління екології міськради Олександру Сладкову призначили заступницею директора департаменту економічного розвитку.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Керівниця управління екології Львівської міськради Олександра Сладкова, яка з 2019 року очолювала це управління, переходить на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку та координуватиме проєкти щодо впровадження зелених технологій.

"Олександра Сладкова, яка довший час очолювала управління екології і природних ресурсів Львівської міської ради, переходить на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку і буде опікуватися проєктами в сфері зелених технологій, які координує департамент економічного розвитку та інші департаменти.

Олександра вибудувала дуже якісну роботу в управлінні екології, запустила ряд проєктів і тепер матиме новий виклик в межах Львівської міської ради. Окрім цього, будемо продовжувати розвивати проєкти, започатковані пані Сладковою в управлінні екології" – заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, виконувати обов'язки керівника управління екології та природних ресурсів наразі буде заступниця начальника управління Галина Микітчак.

Зазначимо, Олександра Сладкова у листопаді 2019 року очолила управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Сладкова працювала начальницею відділу урбаністики у ЛКП "Інститут просторового розвитку" з 2016 року, очолювала управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури міськради (2014-2016), була менеджеркою проєктів програми міжнародної діяльності у КУ "Інститут міста" (2012-2014), спеціалісткою відділу інвестиційних проєктів у ЛКП "Львівавтодор" (2019).

У 2020 році Сладкова отримала 409 тисяч гривень зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.