Флористка Сладкова пустила коріння у департаменті економічного розвитку

Четвер, 23 березня 2023, 11:50

Керівницю управління екології міськради Олександру Сладкову призначили заступницею директора департаменту економічного розвитку.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Керівниця управління екології Львівської міськради Олександра Сладкова, яка з 2019 року очолювала це управління, переходить на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку та координуватиме проєкти щодо впровадження зелених технологій.

"Олександра Сладкова, яка довший час очолювала управління екології і природних ресурсів Львівської міської ради, переходить на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку і буде опікуватися проєктами в сфері зелених технологій, які координує департамент економічного розвитку та інші департаменти.

Олександра вибудувала дуже якісну роботу в управлінні екології, запустила ряд проєктів і тепер матиме новий виклик в межах Львівської міської ради. Окрім цього, будемо продовжувати розвивати проєкти, започатковані пані Сладковою в управлінні екології" – заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, виконувати обов'язки керівника управління екології та природних ресурсів наразі буде заступниця начальника управління Галина Микітчак.

Зазначимо, Олександра Сладкова у листопаді 2019 року очолила управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Сладкова працювала начальницею відділу урбаністики у ЛКП "Інститут просторового розвитку" з 2016 року, очолювала управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури міськради (2014-2016), була менеджеркою проєктів програми міжнародної діяльності у КУ "Інститут міста" (2012-2014), спеціалісткою відділу інвестиційних проєктів у ЛКП "Львівавтодор" (2019).

У 2020 році Сладкова отримала 409 тисяч гривень зарплати.

Мітки: новини львова, Олександра Сладкова, управління екології, чиновник Львівської міськради