Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Зимна Вода

lv.npu.gov.ua

Четвер, 23 березня 2023, 10:55

Поблизу Львова у потрійному ДТП постраждали троє людей

ДТП у селі Зимна Вода

У селі Зимна Вода зіткнулися Hyundai Accent, Ford Edge та мікроавтобус Opel Movano, водій Ford та водій й пасажир мікроавтобуса потрапили до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 22 березня, близько 08.40 год, на дорозі Львів – Шегині у селі Зимна Вода Львівського району водій авто Hyundai Accent, 80-річний львів’янин, зіткнувся з авто Ford Edge під керуванням 46-річного мешканця Львова, внаслідок чого Ford Edge виїхав на зустрічну смугу та врізався у мікроавтобус Opel Movano, яким керував 36-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

Внаслідок аварії постраждали водій Ford Edge, водій мікроавтобуса та його пасажир, 41-річний мешканець Львівського району. Їх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.