Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

lvivoblrada.gov.ua

П'ятниця, 24 березня 2023, 13:41

Голови облрад Львівщини та Франківщини обговорили майбутній розвиток областей

Ірина Гримак

Ірина Гримак та Олександр Сич обговорили у Львові майбутній розвиток областей.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 23 березня, Львівщину відвідав голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, який обговорив з головою Львівської обласної ради Іриною Гримак майбутній розвиток областей.

Також Олександр Сич презентував власний творчий доробок – двотомне друковане видання. Книга присвячена одному з ідеологів і співзасновників Організації українських націоналістів, автору Декалога українського націоналіста Степану Ленкавському.

"Ще у 1998 році друзі-пластуни попросили допомогти написати життєпис Степана Ленкавського, щоб зареєструвати курінь його імені. Я почав шукати інформацію і усвідомив, що її дуже обмаль. Така відома людина, яка написала Декалог ОУН, і ці заповіді українського націоналіста знав кожен пересічний патріот, але не знав хто його написав. З того часу я вирішив і працюю над тим, щоб повернути Ленкавського в українську історію, а його твори в українську науку" – зазначив Олександр Сич.

Також на Личаківському кладовищі у Львові голови обласних рад вшанували пам’ять воїнів російсько-української війни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.