Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Бродах

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 27 березня 2023, 12:03

У Бродах в ДТП постраждали водій авто та двоє дітей

ДТП у Бродах

На перехресті вул. Шептицького та Конюшківської зіткнулися Opel Astra та Volkswagen Passat, водій та двоє дітей, віком 2 і 5 років, потрапили до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 26 березня, близько 20.45 год на перехресті вулиць Шептицького та Конюшківської у Бродах Золочівського району водій авто Opel Astra, 27-річний мешканець Бродів, зіткнувся з авто Volkswagen Passat під керуванням 34-річного мешканця одного з сіл Червоноградського району.

Внаслідок аварії постраждали троє осіб: водій Volkswagen Passat та його пасажирка, 2-річна дитина, і пасажир Opel Astra – 5-річний бродівчанин. Їх усіх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.