Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Вівторок, 28 березня 2023, 09:55

Найгарячіші тренди літнього взуття 2023 року

Від сміливих кольорів до унікальних фактур – світ взуття сповнений нескінченних можливостей.

Пропонуємо найгучніші тенденції моди на взуття, на які варто звернути увагу цього літа.

У міру того, як світ моди продовжує розвиватись, змінюється і наш вибір взуття. Незалежно від того, чи є ви прихильницею витончених жіночих босоніжок або суперфокмортних кросівок, у 2023 році є безліч нових та цікавих тенденцій, на які варто звернути увагу.

У цьому контексті з'явилося багато цікавих тенденцій у взуттєвій моді, таких як масивні форми, дизайн у стилі ретро, екологічно чисті матеріали та інноваційні технології. Давайте разом знайдемо ідеальну пару, яка зможе якнайкраще підкреслити ваш стиль. А придбати брендове взуття за доступною ціною ви зможете в інтернет-магазині «Міратон».

Сандалії з ремінцями

Відкрите взуття з ремінцями – це вічний стиль, що користується популярністю вже багато років. 2023 року ми можемо побачити відродження таких сандалів в сучасній інтерпретації. Шукайте незвичайні забарвлення, оригінальні фактури та цікаві переплетіння ремінців.

Босоніжки із квадратним мисом

Взуття з квадратним носком було класикою 90-х, але останніми роками воно не лише відродилися, а й переживає справжній тріумф. Ми можемо побачити моделі з такою деталлю з різних матеріалів, включаючи:

  • бархатистий велюр та замшу;

  • гладку шкіру, у тому числі лаковану;

  • різноманітні прозорі матеріали та ін.

Такі босоніжки додадуть нотку елегантності будь-якому вбранню, і їх можна носити як у повсякденній, так і офіційній обстановці.

Взуття на платформі

В останні кілька років взуття на платформі поступово повертається, і очікується, що 2023 рік стане роком, коли воно займе центральне місце серед трендів. Такі туфлі додадуть висоти, граціозності та нотку ретро-стилю будь-якому вбранню. Ми можемо очікувати побачити взуття на платформі з різних матеріалів, у тому числі з ефектом плетіння, за прикладом еспадрилій.

Сабо та мюлі

Тенденція на взуття з відкритими мисом та п'ятою знаходиться на підйомі, і очікується, що такі моделі надовго залишаться у шафах модниць. Вони пропонують універсальність для ходьби в комплекті з сучасним і легко поєднуваним зовнішнім виглядом. Вони не обмежуватимуть вас у комбінаціях: від джинсів до шикарної максі-сукні, сабо та мюлі зроблять будь-яке вбрання більш актуальним та шикарним. Тренди сезону включають сміливі кольори, такі як сині, жовті та червоні, а також варіанти з яскравими смужками або текстурами, що переливаються на сонці.

Балетки та лофери

Балетки та лофери можуть привнести комфорт та елегантність у будь-який образ. У багатьох версіях для теплої пори року може бути відсутній задник, що додає в них особливу чарівність.

Цього року популярні як моделі з невластивою для них товстою підошвою, так і традиційні, до яких ми звикли. А ще ми побачимо яскраві колірні рішення – зелені, помаранчеві чи рожеві, що дозволить складати гармонійні літні образи.

Тенденції моди на взуття постійно змінюються, щосезону з'являються нові стилі та дизайни. Взуття не тільки відповідає за комфорт, а й відіграє вирішальну роль у доповненні нарядів і створенні модного образу, пропонуючи нескінченні можливості для особистого самовираження та творчості.

Незалежно від того, який у вас стиль, в 2023 для всіх знайдеться взуттєвий тренд. Від туфель на платформі до взуття з ремінцями – ці моделі взуття допоможуть вам виглядати стильно.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.