Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Вівторок, 28 березня 2023, 14:06

На Львівщині п'яний водій на смерть збив пішохода

ДТП на Львівщині

У селі Надичі водій ЗАЗ Lanos, перебуваючи у нетверезому стані, наїхав на 59-річного пішохода, який помер від отриманих травм.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 27 березня, близько 20.50 год у селі Надичі Львівського району водій авто ЗАЗ Lanos, 36-річний місцевий мешканець, наїхав на 59-річного мешканця одного з сіл Львівського району.

Внаслідок аварії пішохід від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП, а медики виявили, що водій авто перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.