Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Вівторок, 28 березня 2023, 13:11

На кордоні з Польщею для водіїв вантажівок запустили мобільний додаток єЧерга

пункт пропуску

У пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" запрацював мобільний додаток єЧерга для водіїв вантажівок.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Міністерство інфраструктури запустило мобільний додаток єЧерга для водіїв вантажівок, які перетинають міжнародний пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ", що на кордоні з Польщею.

Раніше записатися в електронну чергу можна було лише на сайті.

"Зручність єЧерги вже оцінили тисячі водіїв вантажівок. Офіційно проєкт стартував у грудні минулого року. І за цей час записалися в електронну чергу та проїхали через пункт пропуску майже 55 тисяч вантажівок. Україна системно працює над цифровізацією порядку перетину кордону" – наголосив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Анатолій Комірний

За його словами, у застосунку єЧерга водій оперативно отримує повідомлення про свій статус в черзі, просування черги та час заїзду до пункту пропуску.

Крім цього, для комфорту польських водіїв, що перетинають український пункт пропуску за електронною чергою, у застосунок додали польську мову.

Наразі скористатись єЧергою можуть міжнародні перевізники вантажів, що перетинають кордон через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Заїзд до сервісних зон для користувачів єЧерги не обов’язковий. Водій сам обирає де і як чекати перетину кордону.

Нагадаємо, у серпні 2022 року стало відомо, що у пункті пропуску "Краківець" планують запустити електронну чергу для вантажних автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.