Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Вівторок, 28 березня 2023, 13:49

У Львові мешканці понад 40 вулиць на день залишаться без води

Львів

Завтра частині вулиць Галицького і Франківського районів вимкнуть водопостачання.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра, 29 березня, з 09:00 до 20:00 год буде припинено подачу води до частини вулиць у Галицькому і Франківському районах міста у зв'язку з проведенням робіт із підключення новозбудованого будинку на вул. Кастелівка до мереж водопостачання.

Зокрема, без водопостачання будуть такі вулиці: І. Франка (парна сторона від №66 до №156, непарна сторона від №63 до №165), Єфремова, Колесси, Антоновича, Вітовського, Звіринського, Героїв Майдану, Галицької Армії, Грабовського, Драгоманова, Квітнева, Коновальця, Конотопська, Коцюбинського, Лукаша, Мельника, Моршинська, Повстанська, Природна, Сар'яна, Героїв УПА, Тютюнників, Червона, Карпинця, Рудницького, Комаринця, Похила, Шумського, Цегельського, Нагірних, Воля, Котка, Мила, Сметани, Гіпсова, Житомирська, Сельських, Ангеловича, Шептицьких, пл. Кропивницького, Бандери, Київська, Мушака, Стуса, Свєнціцького, Дібровна.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. Мешканцям нагадують, що в період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП "Львівводоканал" сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.