Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 31 березня 2023, 12:52

У Львові виставили на продаж шість ділянок під житло та промисловість

Львів

Ділянки у промзоні Сигнівка та на вул. Нагірній виставили на аукціон.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент містобудування Львівської міської ради планує виставити на продаж у приватну власність шість земельних ділянок у Львові, п’ять з яких передбачені під промисловість, одна – під будівництво житла.

Земельні торги заплановані на 25 квітня 2023 року.

"Лоти мають відносно однакову загальну площу – понад 3 та 4 га. Ділянки відносно не великі, але їх цілком вистачає для організації виробництва. Адже цільове призначення більшості ділянок – саме для розміщення та експлуатації будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Лише одна ділянка з виставлених на продаж – під житлову забудову. Мова йде про 0,0866 га на вулиці Нагірній, біля будинку № 70" – наголосили в департаменті містобудування міськради.

Ділянки під промисловість знаходяться у промзоні Львова "Сигнівка", де наразі триває будівництво другої черги індустріального парку.

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.