Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пішохідна зона біля Органного залу

city-adm.lviv.ua

Середа, 29 березня 2023, 12:27

У Львові відкрили пішохідну зону біля Органного залу

пішохідна зона біля Органного залу

У місті завершили роботи з облаштування пішохідної зони біля Органного залу.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 28 березня, пішохідну зону біля Органного залу повністю замостили мозаїкою та плиткою й відкрили для мешканців.

"Наприкінці минулого року тут замість демонтованої аварійної підпірної стінки облаштували нову. Її сховали під землею, і скоро це буде справжній зелений схил. Тут висадять 2820 кущів кизильника та 21 дерево.

Після облаштування нової підпірної стінки із земляним відкосом перейшли до влаштування конструктивних шарів доріжки пішохідної зони, яка простягається між вул. Бандери і вул. Професорською" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

У рамках облаштування громадського простору тут: облаштували мережу дощової каналізації; влаштували дощоприймачі; під'єднали водостічні ринви;  влаштували мережі зовнішнього освітлення; замостили мозаїкою та гранітною й тротуарною плиткою.

Натомість повністю завершити роботи з благоустрою громадського простору та зеленого схилу біля Органного залу планують до кінця травня. Залишається облаштувати ліхтарі зовнішнього освітлення та встановити вуличні меблі – 4 лавки-платформи.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2022 року під час проведення демонтажу аварійної стінки біля Органного залу виявили людські кістки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.