Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авто

Середа, 29 березня 2023, 13:23

Дрогобицька РВА переплатила 40 тисяч за шини для авто

авто

Дрогобицька РВА придбала у дрогобицької фірми 46 шин для авто за 200 тисяч гривень, що на 40 тисяч дорожче, ніж в інтернет-магазині.

Дрогобицька РВА у грудні 2022 року провела тендер у ProZorro без використання електронної системи на придбання 46 шин для транспортних засобів великої та малої тоннажності загальною вартістю 200 100 грн.

Договір уклали з ТзОВ "ЗР Технолоджі груп" на запропоновану РВА суму у 200 100 грн. Згідно з ним, вартість однієї шини коливалася від 3 377 грн до 6 276 грн, в залежності від різновиду продукції.

Власник ТзОВ "ЗР Технолоджі груп" Роман Цимейко є представником інтернет-магазину Tyre-Box з торгівлі шинами для автомобілів. Однак ціни на зазначені у договорі шини, які також продають в інтернет-магазині, значно вищі.

Загалом Дрогобицька РВА переплатила за придбані автошини понад 40 000 грн бюджетних коштів.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "ЗР Технолоджі груп" зареєстроване з квітня 2020 року у Дрогобичі, займається торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Власниками фірми є дрогобичани Ростислав Троян та Роман Цимейко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.