Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Середа, 29 березня 2023, 13:59

Дрогобицька РВА закупила військовий одяг за майже 200 тисяч гривень

Дрогобич

Дрогобицька РВА придбала у підприємниці 46 одиниць військового одягу за 195 тисяч гривень, що значно дорожче, ніж в інтернет-магазинах.

Дрогобицька РВА у грудні 2022 року провела тендер у ProZorro без використання електронної системи на придбання 23 зимових утеплених вітровологозахисних військових курток та 23 утеплених військових штанів загальною вартістю 195 500 грн.

Договір на постачання цієї продукції Дрогобицька РВА уклала з підприємницею Ганною Витівською на запропоновану РВА суму у 195 500 грн. Згідно з договором, вартість однієї куртки становила 5 300 грн, а штанів – 3 200 грн.

Однак на сайтах інтернет-магазинів військові куртки з ідентичними характеристиками можна придбати за 3-4 тис. грн, а вартість штанів коливаються у межах 1-2 тис. грн. Дрогобицька РДА переплатила за військовий одяг не менше 50 тис. грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Ганна Витівська з села Ріп'ян Самбірського району зареєструвалась як фізична особа-підприємець у серпні 2022 року, займається виробництвом робочого одягу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.