Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рекрутинговий центр Азову

city-adm.lviv.ua

Середа, 29 березня 2023, 14:51

У Львові відкрили рекрутинговий центр Азову

рекрутинговий центр Азову

Рекрутинговий центр бригади запрацював у приміщенні Львівського центру допомоги воїнам.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 березня, у приміщенні Львівського центру допомоги воїнам, що на вулиці Пекарській, 41, відкрили рекрутинговий центр бригади Національної гвардії України "Азов". Підрозділ став бригадою Нацгвардії в складі штурмової бригади "Гвардії наступу".

Метою центру є рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, а також налагодження співпраці з волонтерами та благодійними фондами.

Для вступу до "Азову" потрібно заповнити анкету або пройти телефонну співбесіду за номером: 073 033 43 08. Усі вимоги до кандидатів – стандартні. Після цього потенційного кандидата запросять на співбесіду, яку проводять бійці-ветерани "Азову".

Після співбесіди та позитивної резолюції, кандидат подає необхідні документи у військову частину. Після зарахування та прийняття присяги, відбудеться загальний військовий вишкіл. Опісля рекрут отримує шеврон та стає повноцінним бійцем "Азову".

Нагадаємо, з лютого цього року МВС розпочало формувати штурмову бригаду "Гвардії Наступу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.