Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 30 березня 2023, 10:26

У Львові помер музикант та військовослужбовець Олександр Рожко

Львів

Внаслідок хвороби помер військовослужбовець та учасник проєкту #ПісніВійни Олександр Рожко.

Про це повідомляє Львівський будинок офіцерів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 29 березня, у Львові внаслідок хвороби помер військовослужбовець та музикант, автор пісень "Не сумуй", "Байдужість" Олександр Рожко.

Олександр Рожко брав участь у чотирьох війнах: в Афганістані, Дагестані, Югославії та Придністров'ї, а також брав участь в АТО. Був учасником проєкту #ПісніВійни, в якому записав спільну пісню з лідером гурту "Антитіла".

Чин похорону відбудеться сьогодні, 30 березня, о 14:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховають Олександра Рожка на Сихівському цвинтарі.

"29 березня 2023 року відійшов у вічність Олександр Рожко, позивний "Йожик". Він пройшов чотири війни. З ним завжди була пісня, яку творив своїм серцем та душею. Його "Не сумуй", "Байдужість" та інші чула уся Україна, адже з незліченними концертами він виконував їх перед військовими та цивільними" – йдеться у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.