Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

Четвер, 30 березня 2023, 15:18

Облрада Львівщини збільшила межі Трускавця

Трускавець

Депутати збільшили територіальні межі Трускавця з 774 га до 1656,50 га.

Сьогодні, 30 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати погодили проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) межі міста адміністративно-територіальної одиниці – міста Трускавець Дрогобицького району.

"За" проголосували 52 депутати.

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада погодились збільшити площу міста. Станом на сьогодні межі Трускавця становлять 774 га, натомість відтепер площа міста збільшиться до 1656,50 га.

У межі Трускавця включили земельні ділянки, які перебувають у власності фізичних та юридичних осіб.

Зазначимо, ще у серпні 2022 року депутати Дрогобицької райради затвердили зміну меж Трускавця до 1656,50 га. Після цього подали відповідний проєкт Львівській облраді на затвердження.

"Зміни меж населеного пункту відбуваються виключно в межах приналежної територіальної громади. Зросли територіальні межі шляхом земельних ділянок, які перебували за межами прилеглих сіл" – наголосили тоді в Дрогобицькій райраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.