Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 31 березня 2023, 11:24

У Львівській облраді створили нову депутатську групу

Львівська облрада

  У Львівській облраді створили депутатську групу "За християнські цінності".

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Вчора, 30 березня, під час сесії Львівської обласної ради, голова облради Ірина Гримак заявила про створення депутатської групи "За християнські цінності", яку очолила депутатка від Свободи Ірина Сех.

"Мета створення групи – відстоювання принципів та засад, без яких неможлива побудова справедливого суспільства і держави, зокрема права громадян на здорову сім'ю, відповідальне батьківство і материнство, збереження життя, повага до старших та немічних, турбота про ближнього" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львівській обласній раді вже працює міжфракційна група "Рівні можливості", яку створили у грудні 2020 року й до складу якої увійшли депутатки шести фракцій.

Ініціаторкою цього об’єднання була депутатка від фракції Європейська Солідарність Соломія Риботицька, а основними завданнями групи є захист неповносправних людей, турбота про жіноче здоров’я, підтримка малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, жінок, які самостійно виховують дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.