Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівелектротранс

Понеділок, 3 квітня 2023, 14:21

У Львові цьогоріч планують скерувати понад два мільярди гривень на електротранспорт

Львівелектротранс

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про поповнення статутного капіталу ЛКП "Львівелектротранс" на 2,2 мільярда гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 27 березня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про визначення розміру статутного капіталу ЛКП "Львівелектротранс", яке займається громадським електротранспортом Львова.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 2 276 465 744,91 грн.

"Визначити розмір статутного капіталу Львівського комунального підприємства "Львівелектротранс" у сумі 2 276 465 744 грн. 91 коп." – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене виконанням існуючих кредитних договорів з європейськими банками та капітальними видатками.

Зазначимо, у грудні 2022 року аудитори виявили у ЛКП "Львівелектротранс" втрати з бюджету на 260 млн грн та фінансові порушення на понад 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.