Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кобзарев

city-adm.lviv.ua

Середа, 5 квітня 2023, 10:44

Дембель Кобзарев став провідником благодійного фонду "Незламні"

Олександр Кобзарев

Олександр Кобзарев очолив благодійний фонд, що займається залученням коштів для реабілітаційного центру "Незламні".

Про це повідомляє КУ Інститут міста на своїй сторінці у Фейсбуці.

Благодійний фонд, що опікується національним реабілітаційним центром "Незламні" на базі Першого медичного об'єднання Львова, очолив колишній керівник КУ Інститут міста Олександр Кобзарев.

"Довкола відбуваються зміни, які не оминули і нас. Наш директор відтепер очолюватиме команду БО "БФ "Незламні". Ми бажаємо натхнення та реалізації найсміливіших ідей. Дякуємо за 13 років спільної праці, лідерства і підтримки" – йдеться у повідомленні.

Благодійний фонд заснували для залучення коштів на лікування та реабілітацію військових і цивільних у центрі реабілітації "Незламні".

Цього місяця у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувало наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова. Реабілітаційний корпус створюють на базі старого корпусу поліклініки.

 

Зазначимо, що Олександр Кобзарев на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Самопоміч, офіційно – безпартійний. На місцевих виборах у 2015 році був кандидатом до Львівської обласної ради від "Самопомочі", але не пройшов. 

Він з 2010 року очолював комунальну установу "Інститут міста", а з 24 березня 2022 року був звільнений від виконання посадових обов'язків на час проходження військової служби зі збереженням посади та середнього заробітку. До цього Кобзарев працював HR-директором компанії "Ваш Сад" (Одеса) та директором ПП Pucelik Consulting Group (Одеса).

У 2020 році він задекларував 668 тисяч гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.