Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кобзарев

П'ятниця, 10 червня 2022, 12:34

Міський вояк Кобзарев отримав у травні 80 тисяч гривень

Олександр Кобзарев

У травні директору КУ Інститут міста Олександру Кобзареву нарахували 80 тисячі гривень зарплати, а з кінця березня він перебуває на військовій службі.

Про це повідомляє Комунальної установи Інститут міста у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У травні цього року директору Комунальної установи Інститут міста Олександру Кобзареву нарахували 80 082,16 грн заробітної плати. 

З цих коштів він сплатив 14 414,79 грн податку з доходів фізичних осіб та 1 201,23 грн військового збору та отримав чистий дохід у 64 466,14 грн.

Кобзарев з 24 березня цього року звільнений від виконання
посадових обов'язків на час проходження військової служби зі збереженням посади та середнього заробітку до закінчення особливого стану або до дня фактичного звільнення з військової служби.

Натомість у січні посадовець отримав 63 тисячі гривень зарплати.

Зазначимо, Олександр Кобзарев на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Самопоміч, офіційно – безпартійний. На місцевих виборах у 2015 році був кандидатом до Львівської обласної ради від "Самопомочі", але не пройшов.

Він з 2010 року очолює комунальну установу "Інститут міста". До цього був HR-директором компанії "Ваш Сад" (Одеса) та директором ПП "Pucelik Consulting Group" (Одеса).

У 2020 році Кобзарев задекларував 668 тисяч гривень доходу.

Додамо, 1 березня виконавчий комітет визначив Інститут міста уповноваженим органом від Львівської міської ради на отримання коштів для придбання товарів, робіт, послуг та дозволив самостійно ними розпоряджатися.

Однак Інститут міста відмовився надавати відповіді на запит про свою діяльність на час дії воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.