Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Яворницького

city-adm.lviv.ua

Середа, 5 квітня 2023, 12:54

Частину вулиці Яворницького на тиждень закриють для транспорту

вул. Яворницького

Від сьогодні для руху транспорту перекриють проїзну частину вул. Яворницького, біля будинку №8.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 5 квітня, і до 22.00 год 12 квітня перекриють для руху транспорту проїзну частину вулиці Яворницького біля будинку №8, за "Будинком меблів".

"На вул. Яворницького триває капітальний ремонт дороги на ділянці від будинку №8 до вул. Караджича. Досі роботи не впливали на рух транспорту на цій вулиці, бо відрізок, де тривають ремонтні роботи, йде між будинками. Однак, від сьогодні й до 12 квітня підрядна організація, яка проводить роботи, здійснюватиме переключення трубопроводів, відтак, доведеться вийти з роботами на проїзну частину дороги" – наголосили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, на вул. Яворницького замінять всі мережі та постелять нове дорожнє покриття, облаштують тротуари, паркомісця, озеленення.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Вельт Капітал", загальна вартість робіт становить 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вул. Яворницького розробило ЛКП "Інститут просторового розвитку".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.