Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 25 лютого 2013, 11:40

Компанія «Лафарж» в Україні запровадила телефонний центр обслуговування клієнтів ПАТ «Миколаївцемент»

Компанія «Лафарж» в Україні запровадила телефонний центр для вдосконалення обслуговування клієнтів ПАТ «Миколаївцемент».

 

Про це Варіанти повідомила пре-служба компанії «Лафарж» в Україні.

Відтепер, зателефонувавши за безкоштовним номером 0-800-30-92-00, клієнт матиме можливість у віддаленому режимі (по телефону)

замовити доставку цементу,

довідатись про стан свого рахунку, 

отримати інформацію щодо інших питань співпраці тощо. 

Крім того, клієнт може надіслати листа Компанії на електронну адресу customer.ua@lafarge.com і отримати відповіді на питання, що цікавлять.

Кожен дзвінок і кожен запит будуть проаналізовані компетентними працівниками Компанії, що, сподіваємось,  дозволить ще краще вивчити потреби існуючих та потенційних клієнтів.

Також, для клієнтів та інших зацікавлених сторін компанії «Лафарж» в Україні відкрито доступ до офіційного корпоративного сайту - www.lafarge.ua. Тут можна довідатись, в першу чергу,  про продукцію і послуги Компанії, а також відслідковувати новини про її діяльність, розвиток бізнес-напрямів - Цементу та Щебеню.

«Наші послуги і продукція стають все доступнішими для споживачів. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам вичерпну інформацію про  діяльність нашої Компанії, товар і багато інших речей. Впевнені, що телефон так званої «гарячої лінії», e-mail та доступ до сайту «Лафарж «налагодить міцний діалог між компанією та кінцевим споживачем, - зазначив Президент  «Лафарж» в Україні Гюнтер Сметана. 

Про публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент»

Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року.

Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2011 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 900 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012.

Підприємство займає міцну позицію на національному ринку цементу. Природним ринком збуту є західний регіон України.

З 1999 року завод є частиною Групи Lafarge – світового лідера у галузі будівельних матеріалів.                                                                                        

Про «Лафарж» в Україні                                                                                                   

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.ua

«Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2012 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,8 млрд. євро.

З 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку.

Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, «Лафарж» закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.