Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

Понеділок, 10 квітня 2023, 14:19

Садовий на тиждень переніс дату наступної сесії Львівської міськради

сесія Львівської міськради

27 квітня депутати міськради восьме з часу введення воєнного стану зберуться на сесію.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №100 від 7 квітня 2023 року.

Андрій Садовий прийняв рішення про скликання 15-ї сесії Львівської міської ради 8-го скликання та формування її порядку денного, яка відбудеться 27 квітня, замість 20 квітня.

"Внести зміни до розпорядження Львівського міського голови від 02.03.2023 № 53 "Про скликання 15-ї сесії Львівської міської ради 8-го скликання та формування її порядку денного". Скликати 15-у сесію Львівської міської ради 8-го скликання 27 квітня 2023 року о 10-й годині у сесійному залі міської ради", – йдеться у розпорядженні.

Серед питань, які розглядатимуть депутати, – внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердження галузевих програм Львівської МТГ.

Також у порядок денний сесії включене питання про надання в оренду нежитлових приміщень та нерухомого майна й про продаж земельних ділянок.

Зазначимо, це буде восьме сесійне засідання Львівської міської ради з початку введення в Україні воєнного стану. Попереднє відбулося 2 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.