Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Пригода

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 10 квітня 2023, 14:38

Садовий призначив голову Личаківської РА

Оксана Пригода

Від сьогодні Оксану Пригоду призначили головою Личаківської районної адміністрації.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 квітня, новою головою Личаківської районної адміністрації призначили Оксану Пригоду, яка останні чотири роки працювала заступницею голови Личаківської РА з питань житлово-комунального господарства.

До цього Личаківську РА очолював Орест Тимчишин, якого на початку квітня призначили керівником департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, Оксана Пригода з 2018 року була заступницею голови Личаківської РА з питань житлово-комунального господарства, у 2018 році очолювала відділ житлового господарства Личаківської РА, а з 2012 по 2018 роки працювала директором ЛКП "№504".

У 2009 році Пригода очолила ТзОВ "Укопласт-Львів", де працювала з 2004 року на посадах менеджера-економіста та комерційного директора.

Оксана Пригода навчалася у НУ "Львівська Політехніка" на спеціальності "Промислове і цивільне будівництво".

Нагадаємо, у березні цього року п’ять голів районних адміністрацій Львова очолили адміністрації в інших районах міста. Зокрема, Надія Банах стала головою Франківської РА, Андрій Зозуля – Сихівської РА, Галина Гладяк –Галицької РА, Ірина Джурик – Шевченківської РА, Ігор Савка – Залізничної РА.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.