Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Тимчишин

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 7 квітня 2023, 16:05

Садовий призначив нового керівника департаменту ЖКГ Львівської міськради

Орест Тимчишин

Новим керівником департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради став Орест Тимчишин.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 7 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий представив нового директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Ореста Тимчишина, який досі очолював Личаківську районну адміністрацію.

"Олександр Одинець, був одним з найкращих керівників департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Зараз він має стратегічно важливі завдання, які реалізовуватиме у "Львівтеплоенерго". Відтак ми довго радилися з Іриною Маруняк (заступниця міського голови Львова з житлово-комунального господарства – ред.) щодо кандидатури на посаду директора департаменту. Вона запропонувала Ореста Тимчишина. Він фахова і досвідчена людина" – заявив Андрій Садовий.

Зазначимо, Орест Тимчишин очолив Личаківську районну адміністрацію у липні 2021 року. До цього він був головою Франківської РА – його офіційно призначили на цю посаду у травні 2018 року.

З кінця 2011 до 2017 року посадовець працював заступником голови з питань житлово-комунального господарства Франківської РА, а до цього очолював відділ житлового господарства у цій адміністрації.

З 2002 до 2010 року Тимчишин працював у відділі житлового господарства в Галицькій РА, а також у 2002-2005 роках очолював ЛКП "Центральне" Галицького району Львова.

У 2020 році Тимчишин задекларував 645 тис. грн доходу і зібрав 730 тис. грн готівки.

Додамо, 4 квітня цього року Олександра Одинця, який очолював департамент житлового господарства та інфраструктури міськради, призначили керівником ЛКП "Львівтеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.