Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Одинець

Фб Одинця

Вівторок, 4 квітня 2023, 10:20

Львівтеплоенерго очолив ексдиректор департаменту ЖКГ Львівської міськради

Олександр Одинець

Керівником "Львівтеплоенерго" призначили Олександра Одинця, який до цього очолював департамент житлового господарства та інфраструктури міськради.

Про це повідомляє Олександр Одинець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олександр Одинець, який до вчора, 3 квітня, очолював департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, перейшов на посаду директора ЛКП "Львівтеплоенерго". 

"Я мав честь очолювати один з найскладніших і динамічних підрозділів міста. Шість років на керівних посадах в системі ЖКГ, проведених в Ратуші, надали колосальний досвід, знання, вміння вирішувати складні кейси. Але я залишаюся в структурі ДЖГІ – очолити одне з найбільших і технічно найскладніших підприємств міста – ЛМКП "Львівтеплоенерго" – написав Одинець.

Зазначимо, ЛКП "Львівтеплоенерго" з квітня 2019 року й до цього часу очолював ексдиректор "Львівводоканалу" Валентин Вольський.

Нагадаємо, Олександр Одинець очолив департамент житлового господарства та інфраструктури у грудні 2019 року. З червня 2019 року й до грудня він виконував обов’язки директора цього департаменту та був начальником управління інженерного господарства міськради.

Одинець з 2015 року працював помічником першого заступника міського голови апарату виконкому міськради, а до цього він перебував на посаді спеціаліста планово-економічного відділу, економіста із договірно-претензійної роботи відділу договірно-претензійної роботи та обліку доходів.

З 2004 року Одинець був асистентом аудитора приватної аудиторської фірми "Явір".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.