Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

техніка для фермерів

Фб Асоціації місцевих рад

Прес-реліз,   Понеділок, 10 квітня 2023, 15:18

Асоціація місцевих рад передала фермерам понад 15 одиниць техніки

техніка для фермерів

Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" передала фермерам області понад 15 одиниць техніки для завантаження та розвантаження зернових рукавів.

Про це повідомляє Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини", яка протягом останніх трьох місяців координує на Львівщині програму "Допомога тимчасовими засобами для зберігання зерна", передала львівським фермерам понад 15 одиниць техніки.

Як розповів виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий, фермери з різних куточків України отримали техніку для завантаження та розвантаження зернових рукавів. Понад 15 одиниць техніки було видано на Львівщині, зокрема розвантажувачі, завантажувачі, бункери.

Попередньо ФАО та Мінагрополітики проводили реєстрацію, яка відбувалася у два етапи: перший етап передбачав саму реєстрації отримувачів обладнання; другий етап – відбір кінцевих одержувачів обладнання за вибором сільськогосподарських виробників, що раніше отримали зернові рукави від ФАО.

"Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України у минулому році розпочали реалізацію програми забезпечення аграріїв засобами тимчасового зберігання зерна (зерновими рукавами).

Завдяки підтримці урядів Канади, Японії та Minderoo Foundation, українські фермери отримають понад 30 000 зернових рукавів місткістю 200 тонн кожен, що покриває 30 відсотків національного дефіциту зерносховищ" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.