Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Sem Ecopack Ukraine

sambirrda.gov.ua

Вівторок, 11 квітня 2023, 10:57

На Самбірщину релокувалося підприємство з Дніпропетровщини

Sem Ecopack Ukraine

Підприємство Sem Ecopack Ukraine, яке релокувалось на Самбірщину, спеціалізується на виробництві картонної тари.

Про це повідомляє Самбірська районна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Сабірського району працє підприємство Sem Ecopack Ukraine, що спеціалізується на виробництві картонної тари та яке у 2022 році релокувало частину своїх виробничих потужностей з Дніпропетровської області.

Вчора, 10 квітня начальник Самбірської РВА Іван Іванович Ільчишин відвідав це підприємство.

"Генеральний директор Сергій Рудковський ознайомив з виробничим процесом на підприємстві, показав оновлений асортимент продукції, окреслив вектори подальшого розвитку та спільно обговорили наявні можливості залучення додаткових фінансових інвестицій для розвитку підприємства за кошти обласних та міжнародних програм" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Sem Ecopack Ukraine випускає упаковку з пульперкартону для різних видів фруктів (динь, яблук, ківі), ягід, упаковку для пляшок, інші види упаковок, а також спецобладнання для її виробництва. У 2020 році виторг компанії становив 145 млн грн, чистий прибуток – 19,4 млн грн.

Додамо, станом на липень 2022 року 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.