Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Нове Село

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 11 квітня 2023, 12:09

На Дрогобиччині у ДТП постраждали троє людей

ДТП у селі Нове Село

У селі Нове Село зіткнулися Volkswagen Jetta та Daimler Benz, водій і два пасажири Daimler Benz з травмами потрапили до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 10 квітня, о 20.40 год на дорозі Нижанковичі – Стрий у селі Нове Село Дрогобицького району зіткнулися авто Volkswagen Jetta, яким керувала 27-річна стриянка, та Daimler Benz під керуванням 18-річного мешканця Дрогобича.

Внаслідок аварії постраждали водій і два пасажири Daimler Benz: 25-річна жінка та 18-річний юнак, обоє – мешканці Дрогобича. Їх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.