Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Вівторок, 11 квітня 2023, 15:39

У всіх школах Дрогобицької ОТГ призупинили навчання через повідомлення про замінування

школа на Львівщині

Сьогодні навчання в школах Дрогобича та територіальної громади до кінця дня призупинили через повідомлення про ймовірне замінування.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 11 квітня, усі заклади освіти Дрогобича, Стебника та територіальної громади до кінця дня переведли на дистанційну форму навчання через повідомлення про замінування.

За словами керівника відділу освіти Дрогобицької міської ради Віталія Вовківа, поліція, на основі отриманого анонімного повідомлення про серію замінувань освітніх установ, попередила про це місцевий відділ освіти. Відтак, із усіх гімназій та ліцеїв терміново було евакуйовано учнів та вчителів.

"Навчальний процес призупинено, точніше переведено в дистанційний режим. Особливо це стосується школярів, які здобувають знання в другу зміну. Якщо по факту обстежень не буде виявлено вибухонебезпечних предметів в школах – очне навчання буде відновлене уже завтра зранку" – наголосив Віталій Вовків.

Наразі правоохоронці обстежують приміщення шкіл Дрогобича та Дрогобицької ОТГ на наявність вибухонебезпечних речовин чи інших підозрілих предметів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.