Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

контейнери для скла

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 квітня 2023, 13:44

У Залізничному районі Львова встановили контейнери для скла

контейнери для скла

"Львівспецкомунтранс" додатково встановив ще 20 контейнерів для скла у Залізничному районі Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" розставив ще 20 додаткових контейнерів для відходів зі скла у Залізничному районі Львова.

Скло-контейнери об’ємом на 360 літрів. Вони обладнані спеціальною кришкою, яка закривається на ключ та отвором, який дозволяє кидати у бак лише пляшки, скляні банки з-під консервацій, закруток та таку ж тару з-під косметики. Забиратимуть скло-відходи окремими сміттєвозами згідно з графіком.

Зокрема, відсортовувати скляну тару з-під напоїв, непридатні банки для консервацій та місткості з-під косметики чи ліків можна тепер на майданчиках за такими адресами: вул. Петлюри, 31, вул. Петлюри, 34, вул. Петлюри, 37, вул. Садова, 25а, вул. Садова, 27-27а, вул. Городоцька, 234, вул. Городоцька, 267, вул. Городоцька, 280, вул. Городоцька, 311, вул. Городоцька, 313, вул. Городоцька 319, вул. Каховська, 15, вул. Каховська, 33, вул. Каховська, 8, вул. Лютнева, вул. Патона, 4/2, вул. Ряшівська, 7, вул. Самбірська, вул. Сигнівка, 7, вул. Станційна (під колією).

"Загалом вже 60 скло-контейнерів ми розставили на наших майданчиках. Мешканці добре відсортовують скло. Так, за минулий місяць ми зібрали 4 тонни скла" – наголосили у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Зазначимо, ще в січні цього року 40 скло-контейнерів ЛКП "Львівспецкомунтранс" розставило у Залізничному і Личаківському районах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.