Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська залізниця

Понеділок, 17 квітня 2023, 14:29

На Львівщині у березні подорожчали залізничні перевезення

Львівська залізниця

У березні, у порівнянні з лютим, на 4,9% збільшилася вартість послуг залізничного пасажирського транспорту.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, за місяць споживчі ціни у Львівській області підвищилися на 1,2% (в Україні – на 1,5%), а з початку року зросли на 3,2%. Ціни на продукти харчування та безалкогольні напої за місяць підвищилися на 1,8%.

Одяг і взуття подорожчали на 6,4%.

У житлово-комунальній сфері на 2,2% збільшилася вартість послуг з управління багатоквартирними будинками. Вартість комунальних послуг не змінилася. На 1,4% збільшилася плата за оренду житла.

У сфері транспорту на 2,2% подешевшали паливо та мастила. Вартість послуг залізничного пасажирського транспорту збільшилася на 4,9%. Ціни на автомобілі підвищилися на 0,3%.

Вартість послуг навчання на курсах іноземних мов збільшилася на 3%, харчування поза домом – на 2,2%, мобільного зв’язку – на 2,1%, хімічного чищення одягу – на 1,4%, амбулаторних послуг – на 1,2%, ремонту електропобутових товарів – на 0,9%, ремонту взуття – на 0,7%.

Нагадаємо, у лютому, у порівнянні з січнем, на 3,6% збільшилася вартість автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.