Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Завадівка

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 18 квітня 2023, 13:02

На Самбірщині п'яний мотоцикліст збив школярку на велосипеді

ДТП у селі Завадівка

У селі Завадівка водій мотоцикла Shineray, перебуваючи у нетверезому стані, зіткнувся з 13-річною велосипедисткою, яка з травмами потрапила до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 17 квітня, близько 19.00 год у селі Завадівка Самбірського району водій мотоцикла Shineray, 20-річний місцевий мешканець, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з велосипедисткою, 13-річною мешканкою одного з сіл Самбірського району.

Внаслідок аварії школярка з травмами потрапила до лікарні, а медики виявили, що мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.