Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт вулиць

Середа, 19 квітня 2023, 11:04

У Львові затвердили кошторис вартості ремонту вулиць Пекарської та Шімзерів

ремонт вулиць

Виконком погодив кошторис ремонту вулиць Пекарської та Шімзерів.

Вчора, 18 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив проєктно-кошторисну документацію з капітального ремонту вул. Пекарської (від вул. Тершаковців до вул. І. Мечникова) та вул. Шімзерів у Львові.

Згідно з документом, вартість ремонту вул. Пекарської та вул. Шімзерів станом на 30 грудня 2022 року становить 133 912 521 грн, з цієї суми 101 986 136 грн – виключно будівельні роботи.

Тривалість ремонту цих вулиць – 12,2 місяця, а довжина – 1226 метрів.

Проєктно-кошторисну документацію з реконструкції цих вулиць також погодив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму розпорядженні від 10 березня 2023 року.

Нагадаємо, ремонт вулиці Пекарської стартував у листопаді 2020 року. Тоді ж перекрили для транспорту відрізок від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців. Роботи проводило ТзОВ "Вельт Капітал" на замовлення ЛКП "Львівавтодор", а вартість ремонту цієї вулиці тоді становила 109,4 млн грн.

Вулицю Пекарську повністю відкрили для авто у вересні 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.