Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Фб Іщука

Середа, 19 квітня 2023, 10:46

Депутат Львівської облради очолив Фонд держмайна Львівщини

Микола Іщук

Керівником Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях став Микола Іщук.

Про це повідомляє Фонд держмайна у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 19 квітня, керівником Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях став депутат Львівської обласної ради від Народного Руху України Микола Іщук.

"Відповідно до наказу ФДМУ від 18.04.2023 № 69-р на посаду начальника Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях призначено Миколу Васильовича Іщука з 19.04.2023" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Микола Іщук на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Народний Рух України. У 2015 році балотувався до облради від Радикальної партії Олега Ляшка, але не пройшов, а у 2019 році – брав участь у парламентських виборах від цієї партії.

Микола Іщук працював помічником на громадських засадах народного депутата ВРУ 8 скликання Василя Амельченка, який пройшов у парламент у списку Радикальної партії Олега Ляшка. У 2016-2018 роках був заступником директора ДП  "Управління справами Фонду державного майна України".

У 2020 році Микола Іщук придбав квартиру в новобудові Києва та зібрав більше 4,4 млн грн готівки.

Додамо, у березні цього року попередній керівник Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях Владислав Калинець звільнився з посади. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.