Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Скнилів

lv.npu.gov.ua

Четвер, 20 квітня 2023, 12:53

На Львівщині п'яний водій ВАЗу в'їхав в огорожу: є травмовані

ДТП у селі Скнилів

У селі Скнилів водій авто ВАЗ, перебуваючи напідпитку, в’їхав у огорожу, постраждали двоє людей.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 19 квітня, близько 22.30 год у селі Скнилів Львівського району водій авто ВАЗ 210990, 42-річний мешканець одного з сіл району, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у огорожу.

Внаслідок аварії водій авто та його пасажир, 42-річний місцевий мешканець, отримали травми, їх госпіталізували до лікарні. Також медики діагностували у водія алкогольне сп'яніння.

За цим фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.