Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Лозинський

Неділя, 23 квітня 2023, 10:11

Лозинський заплатить 10 млн грн за цяцьку на ногу

Василь Лозинський

Колишньому заступнику міністра інфраструктури Василю Лозинському суд змінив цілодобовий домашній арешт на 10 млн гривень застави.  

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 20 квітня розглянула апеляційні скарги сторони обвинувачення і захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 17 березня про застосування до колишнього заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту з покладанням додаткових обов'язків.

Про це повідомила пресслужба Вищого антикорупційного суду. 

За результатами розгляду колегія суддів частково задовольнила апеляційні скарги сторони захисту та обвинувачення.

Апеляційна палата ВАКС застосувала до Лозинського запобіжний захід у виді застави у розмірі 9,93 млн грн з покладанням додаткових обов'язків.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Як повідомляли Варіанти, ВАКС перед тим змінив запобіжний захід Василю Лозинському з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала рішення Вищого антикорсуду про обрання домашнього арешту колишньому заступнику міністра інфраструктури Василю Лозинського та обрав йому новий запобіжний - утримання під вартою із заставою 50 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.