Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 24 квітня 2023, 15:31

У Львові запрацювали мобільні пункти вакцинації

вакцинація

Мобільні пункти вакцинації, де можна зробити щеплення, працюватимуть до кінця цього тижня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні у місті запрацювали мобільні пункти вакцинації, де можна швидко  зробити всі дорослі та дитячі планові щеплення. Мобільні пункти діятимуть у різних локаціях Львова до суботи, 29 квітня.

Зокрема, щоденно з 10:00 до 18:00 год пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. Також сьогодні з 10:00 до 14:00 год мобільна бригада працює на території модульного містечка, де проживають переселенці.

У вівторок, 25 квітня, мобільний пункт діятиме з 10:00 до 14:00 год на вулиці Самчука, в середу – з 10:00 до 14:00 год на головному залізничному вокзалі, а у п’ятницю – з 10:00 до 14:00 год в поліклініці на вулиці Симоненка.

 

У мобільних пунктах можна зробити всі планові дитячі та дорослі щеплення – це 10 основних захворювань, серед яких поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо, а також від Covid-19 (є вакцини Pfizer та CoronaVac).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.