Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Чорновола

П'ятниця, 28 квітня 2023, 11:28

У Львові через велопробіг перекриють частину проспекту Чорновола

проспект Чорновола

У неділю через спортивні змагання перекриють частину проспекту Чорновола, а громадський транспорт курсуватиме зі змінами.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У неділю, 30 квітня, з 9:00 до 13:00 год у Львові перекриють частину проспекту Чорновола – від будинку №5 до вул. Під Дубом, 7-Б (площа перед ТРЦ "Форум Львів") через проведення велопробіг для людей з інвалідністю.

У цей час громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Зокрема, автобуси № 7, 17, 25, 31, 34, 41, 51 у напрямі вул. Городоцької курсуватимуть: просп. Чорновола – вул. Куліша – вул. Данилишина – і далі за маршрутом.

Також у напрямі вул. Городоцької автобуси № 1А, 9, 20, 37, 39, 46, 47А, 52, 53, 61, курсуватимуть: просп. Чорновола – пл. 700-річчя Львова – вул. Замарстинівська – вул. Б.Хмельницького – і далі за маршрутом.

У зворотному напрямі громадський транспорт курсуватиме по вул. Б.Хмельницького – вул. Замарстинівській – пл. 700-річчя Львова – просп. Чорновола.

На час проведення заходу тролейбусний маршрут №33 курсуватиме до перетину вул. Липинського – просп. В.Чорновола (кільцева розв’язка).

Автобусні маршрути № 8, 8А та 22 в частині зміни руху курсуватимуть до вул. Під Дубом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.