Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Данило Сороковий

Фб Асоціації місцевих рад

Прес-реліз,   П'ятниця, 28 квітня 2023, 14:28

Асоціація місцевих рад співпрацюватиме з ЛНУ імені Івана Франка

Данило Сороковий

Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" налагоджує співпрацю з Львівським національним університетом ім. Івана Франка.

Про це повідомляє Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Виконавчий директор Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" Данило Сороковий підписав меморандум про співпрацю з керівництвом Львівського національного університету імені Івана Франка.

В рамках спільної подальшої роботи проводитиметься інтенсивний курс Next Generation Public Leaders, який допомагатиме студентам у засвоєнні теоретичних знань на основі практичних навичок та стажування в територіальних громадах.

"Учасниками в перший день заходу виступили Василь Коваль – голова Підберізцівської ТГ, голова Львівського регіонального відділення Асоціації ОТГ, Володимир Мацелюх – голова Новояворівської ТГ, Ярослав Коваль – начальник Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях. Працюємо спільно для популяризації стажування молоді в міських та селищних радах" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.