Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівтеплоенерго

Неділя, 30 квітня 2023, 08:02

Львівтеплоенерго закликало клієнтів перекрити вводи гарячої води

Львівтеплоенерго

ЛМКП Львівтеплоенерго закликало обслуговчі компанії перекрити загальнобудинкові вводи гарячої води, а мешканців – квартирні на термін з 1 травня до 5 червня. 

Львівтеплоенерго такі заходи пов'язує з проведення гідравлічних випробувань. На думку компанії вони унеможливлять некоректний облік (нарахувань) лічильниками гарячої води. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

"У період гідравлічних випробувань з 01.05.2023 по 05.06.2023 для унеможливлення некоректного обліку (нарахувань) лічильниками гарячої води, як загальнобудинкових, так і квартирних, обслуговчим компаніям рекомендуємо перекрити загальнобудинкові вводи гарячої води, а мешканцям – квартирні", – йдеться у повідомлені. 

Нагадаємо, що з 1 травня ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго" розпочинають проведення щорічної гідравліки з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.