Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівгаз

Понеділок, 1 травня 2023, 11:32

АМКУ виявив порушення законодавства під час закупівель Львівгазу

Львівгаз

Дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу".

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет 28 квітня розпочав справу проти ТзОВ "Торгова група Укрресурс" та ТзОВ "Компанія Укрграніт" за порушення законодавства щодо антиконкурентних узгоджених дій.

Йдеться про спотворення результатів торгів.

"Відповідачі брали участь у двох процедурах закупівель, які проводились акціонерним товариством "Оператор газорозподільної системи Львівгаз".

Підприємство закуповувало щебінь та пісок. В рамках здійснення контролю за дотриманням законодавства щодо захисту економічної конкуренції під час публічних закупівель, Західне МТВ виявило ознаки, що свідчить про можливу узгоджену поведінку вказаних суб’єктів господарювання під час торгів" – йдеться у повідомленні.

Для перевірки виявлених фактів розпочато справу.

Нагадаємо, раніше суд передав в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, 26 регіональних операторів газорозподільчих систем, зокрема й "Львівгаз".

А у березні СБУ провела обшуки у "Львівгазі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.