Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Вівторок, 2 травня 2023, 10:11

На території Кам'янка-Бузької ОТГ перекрили аварійний міст на трасі Львів − Луцьк

перекриття руху

В області триває реконструкція моста поблизу села Гайок, для транспорту розробили схему об'їзду.

Про це повідомляє Кам'янка-Бузька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 1 травня через продовження реконструкції моста поблизу села Гайок, який обвалився у 2021 році, Служба автомобільних доріг розробила маршрут об'їзду переправи. 

"Після обвалу моста поблизу с. Гайок у 2021 році, Кам'янка-Бузькою міською радою неодноразово проводились переговори щодо асфальтування ділянки автошляху через с. Забужжя. Для пришвидшення ремонтних робіт з міського бюджету було виділено субвенцію на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Проте ніяких робіт департаментом дорожнього господарства не проводилось.

У зв'язку із продовженням реконструкції моста поблизу с.Гайок, Службою автомобільних доріг розроблено маршрут об'їзду переправи. Попри те, що дорога Кам'янка-Бузька – Руда-Сілецька не включена до схеми об'їзду, по ній щоденно курсує великогабаритний транспорт, який створює для жителів села аварійну небезпеку.

Мешканці у відчаї і міська рада ніяк не може цьому зарадити, оскільки ні звернення в департамент дорожнього господарства, ні звернення в поліцію не вирішують проблеми, що склалась.

Наступним кроком жителів села може стати повне перекриття автошляху з метою убезпечити себе та своїх дітей від нещасних випадків на ділянці дороги, яка є цілком непридатною для пересування автомобільним транспортом" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.