Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст через річку Солониця

Фб Служби автомобільних доріг

Середа, 3 травня 2023, 11:31

Міст на трасі Львів – Трускавець – Східниця відкрили для транспорту

міст через річку Солониця

В області відновили рух мостом через річку Солониця поблизу села Раневичі.  

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 2 травня, було відкрито рух для автомобільного транспорту тимчасовим мостовим переходом через річку Солониця на автомобільній дорозі Східниця – Пісочна поблизу села Раневичі.

"Фахівцям знадобилося кілька днів для монтажу конструкції та влаштування під’їзних доріг з метою забезпечення належного проїзду автомобільного транспорту спорудою. Тепер не потрібно буде направляти рух автомобілів комунальними дорогами міста Дрогобича. Адже об’їзний шлях аварійного моста сягав 7 – 8 годин та спричиняв чимало незручностей для водіїв та місцевих жителів міста Дрогобич. Завдяки влаштованій конструкції знову маємо відновлене пряме сполучення Львів – Трускавець – Східниця" – заявив керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза.

Зазначимо, на початку 2023 року обвалилася одна з балок старого мосту у складі дороги Східниця – Пісочна. Збудований ще у 1964 році міст був аварійним.

Щоб міст повністю не обвалився, рух по ньому перекрили і транспорт спрямували в об'їзд через  Дрогобич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.