Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

vkurse.ua

Вівторок, 26 лютого 2013, 11:58

Костюк отримав майже 3 тис. грн матеріальної допомоги для вирішення "соціально-побутових питань" у минулому році

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк у 2012 році отримав 2,8 тис. грн матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Про це Львіська ОДА повідомила у відповідь на інформаційний запит видання Zaxid.net.

Загалом за 2012 рік голова Львівської ОДА заробив 164 тис. 532 грн.

Заробітна плата Михайла Костюка складається з окладу, надбавки за ранг, надбавки за вислугу років в розмірі 15%, доплату за науковий ступінь у розмірі 15%, надбавки за почесне звання "заслужений" 15%, надбавки у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці – 15%, надбавки за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі від 30 до 90%, премії у розмірі 50%, оплати праці за дні перебування у відрядженні.

Крім цього, голова ЛОДА отримує щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань.

За 12 місяців Михайло Костюк отримав  60,6 тис. грн окладу, 1491,8 грн надбавки за ранг, 9,3 тис. грн надбавки за вислугу років, 10,4 тис. грн доплати за науковий ступінь, 10,4 тис. грн надбавки за почесне звання "заслужений", 7,8 тис. грн надбавки у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці, 42,9 тис. грн надбавки за особливий характер та інтенсивність праці, 11,2 тис. грн премії, 2,8 тис. грн матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, 7,4 тис. грн оплати праці за дні перебування у відрядженні.

Зазначимо, що за минулий місяць голова Львівської облради Петро Колодій отримав зарплату у розмірі 12 тис. 699 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.